Waar wil je heen

Vertrek datum tussen

Popup
109  Reizen tonen 

  Een reis boeken

  Heb je een reis gevonden die aansluit bij je wensen, vul dan het online boekingsformulier in. Je kunt ons ook bellen op 020-62751290 voor een papieren versie van het boekingsformulier of voor een telefonische boeking (het online-boekingsformulier kan dan op een later tijdstip worden ingevuld). Zodra wij je volledige boeking hebben ontvangen en deze akkoord is, sturen wij je de factuur toe. Lees, om misverstanden te voorkomen, van tevoren de uitgebreide reisbeschrijving en onze boekings- en annuleringsvoorwaarden goed door.

  Online boekingsformulier Hier reserveer je je reis online in 5 eenvoudige stappen. Zorg dat je bij het invullen van het boekingsformulier je paspoortgegevens en de gegevens van je reisverzekering bij de hand hebt.

  Neem een optie

  Als je nog even bedenktijd wilt voordat je je reis boekt, kun je hier vrijblijvend een optie nemen. Een optie kun je ook telefonisch afsluiten of via het kopje vertrekdata en prijzen van de betreffende reis. Een optie is 7 dagen geldig en geeft je de eerste keus op een reis. Mocht je wat langer de tijd nodig hebben, neem dan contact met ons op. In de boekingsvoorwaarden vind je meer informatie over opties.

  Boekingsinformatie

  Baobab / Sawadee is aangesloten bij de ANVR. De ANVR reisvoorwaarden zijn daarom toepassing op je reis, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat het niet zo is. Wij raden je aan om, voordat je de boekingsprocedure doorloopt, eerst de boekingsvoorwaarden goed door te lezen.

  Verzekeringsinformatie

  Wie goed verzekerd op reis gaat, voorkomt hoge kosten. Daarom stellen we een individuele reisverzekering verplicht en raden wij een annuleringsverzekering aan. 
  Sluit je een reis- en/of annuleringsdekking af bij de Europeesche via Baobab / Sawadee, dan heb je de meest complete dekking. Lees meer over verzekeringen