Cookie-instellingen

Baobab maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast worden cookies gebruikt voor het bijhouden van uw interesses.
Maak hieronder uw keuze.

Standaard worden de volgende cookies gebruikt:
  • Functioneel: Noodzakelijk voor het functioneren van de website
  • Analytisch: Meten van het gebruik op de website om verbeteringen te kunnen doorvoeren
  • Social media: Het kunnen delen of liken van accommodaties
  • Interesses: Om gerichte aanbiedingen te doen op basis van uw zoekgedrag

Meer informatieOpslaan

Aangepast worden de volgende cookies gebruikt:
  • Functioneel: Noodzakelijk voor het functioneren van de website
  • Analytisch: Meten van het gebruik op de website om verbeteringen te kunnen doorvoeren
  • Social media: Het kunnen delen of liken van accommodaties
  • Interesses: Om gerichte aanbiedingen te doen op basis van uw zoekgedrag

Meer informatieOpslaan

MENU

Privacyreglement

In het privacyreglement van Sawadee Amsterdam B.V. (hierna: "Sawadee") wordt beschreven welke gegevens we verzamelen, hoe we deze verzamelen en wat we er mee doen.

Informatie over u

Uw gegevens

Dit zijn de gegevens die u aan ons doorgeeft of die aan ons worden doorgegeven, zoals uw naam, contactgegevens, reisvoorkeuren en speciale behoeften/ beperkingen/ dieetwensen, inclusief de gegevens van de andere personen die staan vermeld in uw reservering ("uw gegevens"). Wij verzamelen uw gegevens op het moment dat u informatie bij ons opvraagt, contact met ons opneemt (of wij met u) of een reservering plaatst. Uw gegevens worden in een veilige omgeving (ssl certificaat) verwerkt. U dient ervoor te zorgen dat de andere leden van uw groep op de hoogte zijn van de inhoud van ons privacyreglement en ermee instemmen dat u namens hen optreedt in uw communicatie met ons. Wij werken uw gegevens bij telkens wanneer dit mogelijk is, zodat deze juist, nauwkeurig en volledig zijn.

Wat we met uw gegevens doen

(1) Om u onze diensten, waaronder uw vlucht, vakantie of verzekering, te kunnen verlenen, kan het zijn dat wij uw gegevens buiten Nederland of de Europese Economische Ruimte (hierna: "EER") bekendmaken en verwerken. Wilt u naar het buitenland kunnen reizen, dan kan het verplicht zijn gesteld (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat uw gegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Welke gegevens verstrekt moeten worden, kan verschillen al naar gelang uw bestemming en u wordt aangeraden na te gaan welke gegevens moeten worden verstrekt voor uw bestemming. Zelfs als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties behulpzaam te zijn, indien de gelegenheid zich voordoet.
(2) Wij kunnen uw gegevens verzamelen en verwerken voor de doeleinden die staan vermeld in onze inschrijving bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Verder kunnen wij uw gegevens voor zakelijke doeleinden verstrekken aan bedrijven die zijn aangesloten bij Sawadee, aan bedrijven die namens ons optreden als "gegevensverwerker" of aan besturingssystemen of afdelingen van onze service providers (waarvan sommige zich buiten Nederland of de EER bevinden). Tot deze zakelijke doeleinden behoren de administratie, verlening van diensten (contact met u opnemen, indien nodig), klantenservice, kwaliteitsborging, bedrijfsmanagement en - uitvoering, reorganisatie/herstructurering/verkoop van ons bedrijf (of bedrijven die zijn aangesloten bij Sawadee), risicobeoordeling, veiligheid, fraude- en misdaadbestrijding of -opsporing, controle, onderzoek en analyse, marketing, aankoopvoorkeuren en trends onder klanten, geschillenbeslechting, kredietcontrole en incasso´s.
(3) Informatie (bijvoorbeeld over uw gezondheid of geloofsovertuiging) kan op grond van de Wet bescherming persoonsgegevens worden aangemerkt als "gevoelige persoonsgegevens".Wij verzamelen deze gegevens om aan uw wensen te kunnen voldoen of in uw belang te kunnen handelen. We zijn alleen bereid gevoelige persoonsgegevens te ontvangen als u daarvoor uw toestemming hebt gegeven. Wanneer u bij ons boekt, stemt u ermee in dat uw verzekeringsmaatschappijen, hun agenten en medisch personeel relevante informatie en gevoelige persoonsgegevens aan ons verstrekken wanneer er sprake is van een situatie waarin we namens u of in het belang van passagiers moeten optreden of wanneer er sprake is van een noodgeval. Indien u bezwaar hebt tegen het, in het kader van uw boeking, beschikbaar stellen van gegevens aan derden kunnen wij uw reservering niet verwerken en uw boeking niet accepteren.

Geadresseerd reclamemateriaal

(1) Wij kunnen u van tijd tot tijd benaderen met informatie over aanbiedingen van artikelen of diensten, brochures, nieuwe producten, evenementen of wedstrijden (van partners)vanSawadee.Wanneer u boekt, gaan wij er van uit dat u instemt met het ontvangen van informatie via post en e-mail.
(2) U kunt uw voorkeur aangeven als het gaat om het ontvangen van geadresseerd reclamemateriaal van derden.
(3) Kijk bij punt (2) van "Uw rechten" hieronder, indien u dergelijke informatie niet wilt ontvangen of uw voorkeur wilt wijzigen.

Uw rechten

(1) Na het invullen van ons formulier "Verzoek om Toegang tot Persoonsgegevens" hebt u recht op inzage in de gegevens die wij van u in ons bezit hebben (tegen betaling van € 10,00) en op het corrigeren van onjuistheden.
(2) U hebt het recht om ons schriftelijk te laten weten geen geadresseerd reclamemateriaal van ons te willen ontvangen. Indien deze faciliteiten worden aangeboden, kunt u uw voorkeur op onze website(s) wijzigen, de toezending van berichten van e-mail stopzetten en onze voorschriften raadplegen. Wanneer we op de juiste wijze daarvan door u in kennis zijn gesteld, zullen wij maatregelen nemen om uw gegevens niet langer op de door u ongewenste wijze te gebruiken.
(3) Op uw verzoek sturen wij u een lijst met onze merken en de bedrijven die bij Sawadee zijn aangesloten. U kunt uw verzoek richten aan: Sawadee Amsterdam B.V., Sarphatistraat 650 1018 AV, Amsterdam.

Controle in het buitenland

Houdt u er rekening mee dat de controle op de gegevensbescherming buiten de EER niet aan zulke strenge regels kan zijn onderworpen als in ons land.

Links naar andere websites

Onze website(s) kan (kunnen) links bevatten naar andere websites die niet door ons beheerd worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van de status van deze websites.

Cookies

De nieuwe telecomwet, die sinds 1 juni 2012 van kracht is, verplicht ons u als gebruiker te informeren over cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Internet Explorer,Firefox) bij het openen van een internetpagina. Als uw contact of communicatie met ons verloopt via onze website(s), kunnen wijgebruik maken van cookies. Cookies stellen ons in staat uw computer, maar niet upersoonlijk, te herkennen. Meer informatie over cookiesvind u hier

Als u reclamemateriaal via e-mail van ons ontvangt, zullen we de informatie die wij u sturen afstemmen op uw wensen, tenzij u ons laat weten hierop geen prijs te stellen. Dit houdt in dat wij de informatie waarover wij beschikken en de cookies kunnen gebruiken om uw persoonlijke zoekgedrag en voorkeuren vast te stellen. Op basis hiervan kunnen wij u dan op u afgestemde en voor u relevante berichten sturen. U wordt in ieder bericht in de gelegenheid gesteld om de ontvangst van op u afgestemde berichten uit te schakelen. We verzamelen gegevens die betrekking hebben op trends en patronen, en we maken gebruik van cookies en softwaretools om het gebruik van onze website en aanverwante informatie te meten. Als u een bestelling plaatst, kunnen wij tevens cookies gebruiken om de status ervan te kunnen traceren.

Onderstaand treft u soorten cookies aan die kunnen worden gebruikt.

Type Naam/ID Eigenaar Lifetime Doel
ANALYTICS
Google Analytics _utma Google Approx 2 years Google Analytics
Google Analytics _utmb Google 30 minutes Google Analytics
Google Analytics _utmc Google At the end of session Google Analytics
Google Analytics _utmz Google 6 months Google Analytics
Omniture Analytics s_vi firstchoice.112.2o7.net 5 years Omniture Sitecatalyst
MARKETING
Display mt_mop mathtag.com 1 year Remarketing
Display ts mathtag.com 2 year Remarketing
Display uuid mathtag.com 3 year Remarketing
Display u2 serving-sys.com 3 months Remarketing
Display id Doubleclick.net 2 years Remarketing
Display tuuid ads.creative-serving.com 2 years Remarketing
Conversion tracking conversion Googleadservices.com Conversion tracking
APPLICATION
.livechatinc.com 3rdparty Livechatinc Browser session Livechat
.livechatinc.com _livechat Livechatinc 2 years Livechat

Door het gebruik van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in dit document.

Cookies weigeren

U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. In dat geval kan het echter zijn dat u niet van alle faciliteiten gebruik kunt maken of niet kunt boeken via onze website.

Reeds geplaatste cookies verwijderen

Indien u alsnog uw instellingen wilt aanpassen en reeds geplaatste cookies wilt verwijderen maakt u gebruik van de Help-functie van uw browser om de optie te vinden waarmee uw instellingen wijzigt teneinde cookies niet meer te accepteren en de reeds geplaatste cookies verwijdert.

Cookies van derde

Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen.

Controle

Om uw instructies nauwkeurig op te volgen, onze service te verbeteren en de veiligheid te waarborgen, kunnen we de volgende zaken controleren en/of opnemen: (1) telefoongesprekken; (2) activiteiten in of rond ons kantoor waarbij camera's worden ingezet; en (3) transacties en activiteiten op onze website. Alle opnamen zijn en blijven eigendom van ons.

Veiligheid

We hebben alle redelijke maatregelen en geëigende veiligheidsmaatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen.

Wijzigingen in dit reglement

Wijzigingen in dit reglement worden bekendgemaakt op onze website, in onze brochure en/of beschikbaar gesteld op verzoek. Privacyreglement: versie maart 2010

Informatie van onze partners:

Adobe
Google Analytics
Omniture

Sawadee Privacy Policy en Cookies : juni2012

Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam
020-4202220
Sawadee Reizen
Sarphatistraat 650 1018 AV Amsterdam
020-420­2220
ma t/m vr 9.00 - 18.00
zaterdag 10.00 - 16.00

Baobab / Sawadee is onderdeel van de Travelopia Group.

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen