MENU

Accommodatie en kamerindeling

Comfortabel slapen in lokale sferen
Op onze hotelreizen slaap je in middenklasse hotels, pensions of guesthouses die passen bij de sfeer van de streek. Vrijwel altijd heb je een eigen badkamer. De route staat bij ons altijd op de eerste plaats. Als ons reisdoel de moeite waard is, wijken we soms uit naar eenvoudiger accommodatie. Maar je overnacht even vaak juist comfortabeler dan gemiddeld. Heel bijzonder is het dat je soms bij mensen thuis logeert. Dat levert uitwisselingen op die je niet snel vergeet! Ben je benieuwd naar het verblijf tijdens een specifieke reis? Bij elke reis staat precies wat voor accommodaties gebruikt worden. 
Tijdens de kampeersafaris kampeer je in grote koepeltenten. Je hoeft verder zelf alleen een matje en slaapzak mee te nemen, voor de rest zorgen wij. Meestal gebruik je de speciaal voor ons ontworpen Baobab koepeltent. Deze tent is met 2,2 bij 2,2 meter binnenruimte extra groot en biedt ruim plaats aan twee lange mensen en al hun bagage. Bovendien is hij makkelijk op te zetten en natuurlijk houden we onze tenten altijd in perfecte staat. 

Kamerindeling en Ă©Ă©npersoonskamer


Als je alleen op reis gaat hoef je geen Ă©Ă©npersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een Ă©Ă©npersoonskamer boeken.
Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht. Wanneer je liever een eigen kamer hebt, dan kun je een éénpersoonskamer boeken.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Familie:


Als je met  z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
Als je met  z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt. Wil je dit liever niet, dan kun je een éénpersoonskamer bijboeken. We proberen terplekke zo veel als mogelijk dat deze kamers bij elkaar in de buurt liggen.
  Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.