MENU

Overzicht acties

Hieronder vind je een overzicht van de op dit moment lopende acties.

WInter Sale

De koude en wisselvallige winterdagen in Nederland zijn een feit. Hagel, kou en regen. Typisch Hollands winterweer. Droom je al weg naar een zonnig oord? Diverse reizen en vertrekken hebben nu mooie kortingen!


BEKIJK DE ACTIE

WInter Sale
€50 aanbetalings actie

€50 Aanbetalings actie

Maak nu je reisplannen voor 2020 concreet en profiteer van onze unieke aanbetalingsactie: iedereen die nu een reis boekt met vertrek in 2020 of 2021, betaalt slechts €50 aan. En dit is in plaats van 20% van de reissom!


BEKIJK DE ACTIE

Pop-Up reizen

Met een Pop-Up reis ben je verzekerd van een unieke route, een bijzondere bestemming of gebeurtenis, en/of een onverwacht scherpe prijs. Wees er snel bij, want het gaat om speciale reizen met beperkte beschikbaarheid. Het is nooit zeker dat de kans zich weer voordoet om deze reis te maken. In onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-Up reizen.


BEKIJK DE ACTIE

Pop-Up reizen
Pool aanbiedingen

Pool aanbiedingen

Een bezoek aan het witte continent Antarctica laat geen reiziger onberoerd. Het zijn pinguïns, zeeleeuwen, walvissen en orka's die hier de dienst uitmaken. Benieuwd naar deze unieke plekken op aarde? Boek dan tijdelijk jouw reis met kortingen die kunnen oplopen tot wel €2500 p.p.!


BEKIJK DE ACTIE


Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.