MENU

Rondreis Japan
Vragen of advies
020 - 627 51 29Ruben - Azië specialist
 • reizen naar Japan
 • meer over Japan
 • thumbnail Rondreis Japan Hoogtepunten Bekijk de route!     
  Rond/Hoogtepunten-reis: 14-dagen - Japan

  Rondreis Japan Hoogtepunten

  • De meest complete reis om de mooiste hoogtepunten van Japan te beleven
  • Inclusief Rail Pass van maar liefst 14 dagen (t.w.v. € 365,-)! (2018)
  • Drie volle vrije dagen in de prachtige steden Kyoto en Tokyo

  Vertrek: 28 mrt 2021, 4 apr 2021, 18 apr 2021

  8.4

  v.a.€ 2899,00
 • thumbnail Rondreis Japan Bekijk de route!     
  Rond/Festival-reis: 21-dagen - Japan

  Rondreis Japan

  • Railpass van maar liefst 14 dagen inclusief (t.w.v. ± € 396,-)!
  • Bijzondere overnachtingen in een ryokan (pension) en een minshuku (herberg)
  • Kennismaking met de verschillende gezichten van Japan

  Vertrek: 19 mrt 2021, 26 mrt 2021, 6 apr 2021

  8.7

  v.a.€ 3969,00
 • Reis met Baobab mee naar Japan en val van de ene verbazing in de andere. Waan je in een andere wereld vol unieke tradities en bijzondere gebruiken. Van de grootste metropool van Japan en tevens de hoofdstad, Tokio reizen we naar Yudanaka, het beroemde (ski) gebied, waar in 1998 de Olympische Spelen plaats vonden. Verken de bakermat van de Japanse cultuur in Nara en rijd per trein langs bergen en rivieren naar Tsumago, een plaatsje uit de Edo-periode. Waar je je in Japan ook bevindt je blijft je verrassen.


  Japan

  Rondreis Japan

  Ga mee op groepsreis naar Japan en ontdek het land van de geisha’s, sushi en gigantische metropolen. Japan is het land van de grote contrasten, de steden zijn super modern en innovatief maar tegelijkertijd is het land erg traditioneel en houdt het vast aan oude gewoontes en rituelen. Ga mee op ontdekkingsreis naar een van de meest bijzondere landen ter wereld, het land waar je sushi als ontbijt, lunch en diner mag eten. 

  Zie de prachtige kersenbloesem tijdens een rondreis Japan

  Japan heeft een zeer uiteenlopend landschap. Het heeft een gigantische kustlijn, veel dichtbeboste bergen en heuvels, meren, rivieren en vulkanen. Japan staat bekend om de kersenbloesem, deze boom begint met bloeien in de lente, deze gebeurtenis wordt altijd feestelijk gevierd in het land. Ga je niet in de lente naar Japan? Niet getreurd. Het land heeft nog zo veel meer mooie landschappen. Zo bezoeken we tijdens een rondreis door Japan onder andere het prachtige Joshinetsu Kogen Nationaal Park.

  Ontdek de Japanse steden en cultuur tijdens een groepsreis

  Naast de prachtige landschappen in Japan heeft het land een aantal gigantische metropolen. Deze moderne steden staan vol met wolkenkrabbers maar ook met traditionele tempels. Japan is het land van de grote contrasten en dat zie je heel goed terug in de steden. De hoofdstad Tokyo is de grootste stad ter wereld, deze stad slaapt nooit en er is altijd wel iets te doen. Ga bijvoorbeeld tijdens de rondreis naar de Tsukiji Market, dit is de grootste groothandel ter wereld of bezoek de Senso-ji tempel, de meest bezochte tempel van Japan. De Japanse cultuur is ook erg uiteenlopend, van geisha’s tot de Harajuki kledingstijl en van theeceremonies tot sumoworstelaars. Japan heeft ook een bijzondere geschiedenis, in Nagasaki kun je het atoombom museum bezoeken. Deze stad is getroffen door een atoombom in de Tweede Wereldoorlog, in het museum word je geconfronteerd met deze afschuwelijke gebeurtenis. Japan is een betoverend land met een vriendelijke bevolking, heerlijk eten en gekke gadgets. Ga met ons mee op deze geweldige groepsreis en dompel je onder in de Japanse cultuur. 

  Bekijk onze reizen naar Japan per reissoort:

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.