MENU

Rondreis Japan
Vragen of advies
020 - 627 51 29Ruben - Azië specialist
 • reizen naar Japan
 • meer over Japan
 • thumbnail Groepsrondreis Japan Hoogtepunten Bekijk de route!     
  Single/Hoogtepunten-reis: 14-dagen - Japan

  Groepsrondreis Japan Hoogtepunten

  • Een ontspannen manier om de hoogtepunten van Japan te beleven
  • De meest complete reis om de mooiste hoogtepunten van Japan te beleven
  • Inclusief Rail Pass van maar liefst 14 dagen (t.w.v. € 365,-)! (2018)

  Vertrek: 27 okt 2019, 29 mrt 2020, 5 apr 2020

  8.4

  v.a.€ 2698,00
 • thumbnail Groepsrondreis Japan Bekijk de route!     
  Rond/ Single-reis: 21-dagen - Japan

  Groepsrondreis Japan

  • Inclusief Rail Pass van maar liefst 14 dagen (t.w.v. € 385,-)!
  • Ruim drie volle vrije dagen in de prachtige steden Kyoto en Tokyo
  • Bezoek aan de minder toeristische plaatsen Shirakawago en Takayama

  Vertrek: 20 okt 2019, 13 mrt 2020, 27 mrt 2020

  nvt

  v.a.€ 3799,00
 • Reis met Baobab mee naar Japan en val van de ene verbazing in de andere. Waan je in een andere wereld vol unieke tradities en bijzondere gebruiken. Van de grootste metropool van Japan en tevens de hoofdstad, Tokio reizen we naar Yudanaka, het beroemde (ski) gebied, waar in 1998 de Olympische Spelen plaats vonden. Verken de bakermat van de Japanse cultuur in Nara en rijd per trein langs bergen en rivieren naar Tsumago, een plaatsje uit de Edo-periode. Waar je je in Japan ook bevindt je blijft je verrassen.


  Japan

  Over Japan

  Ga mee op groepsreis naar Japan en ontdek het land van de geisha’s, sushi en gigantische metropolen. De hoofdstad Tokyo is de grootste stad ter wereld, deze stad slaapt nooit en er is altijd wel iets te doen. Ga bijvoorbeeld naar de Tsukiji Market dit is de grootste groothandel ter wereld of bezoek de Senso-ji tempel, de meest bezochte tempel van Japan. Japan heeft ook een bijzondere geschiedenis, in Nagasaki kun je het atoombom museum bezoeken. Deze stad is getroffen door een atoombom in de Tweede Wereldoorlog, in het museum word je geconfronteerd met deze afschuwelijke gebeurtenis. Japan is het land van de grote contrasten, de steden zijn super modern en innovatief maar tegelijkertijd is het land erg traditioneel en houdt het vast aan oude gewoontes en rituelen. Ga mee op ontdekkingsreis naar een van de meest bijzondere landen ter wereld, het land waar je sushi als ontbijt, lunch en diner mag eten. 

  Japan heeft een zeer uiteenlopend landschap. Het heeft een gigantische kustlijn, veel dichtbeboste bergen en heuvels, meren, rivieren en vulkanen. Japan staat bekend om de kersenbloesem, deze boom begint met bloeien in de lente, deze gebeurtenis wordt altijd feestelijk gevierd in het land.

  Naast de prachtige landschappen in Japan heeft het land een aantal gigantische metropolen. Deze moderne steden staan vol met wolkenkrabbers maar ook met traditionele tempels. Japan is het land van de grote contrasten en dat zie je heel goed terug in de steden.

  De Japanse cultuur is ook erg uiteenlopend, van geisha’s tot de Harajuki kledingstijl en van theeceremonies tot sumoworstelaars. Japan is een betoverend land met een vriendelijke bevolking, heerlijk eten en gekke gadgets. Ga met ons mee op deze geweldige ontdekkingsreis en dompel je onder in de Japanse cultuur. 

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.