MENU

Bijzonder programma

Met Baobab maak je geen standaardreis. Al sinds onze oprichting in 1972 delen we naast de bekende hoogtepunten ook onze ontdekkingen buiten de gebaande paden graag met je. Zo kom je op unieke plekken waar de natuur nog aan zichzelf is overgelaten en maak je persoonlijk contact met mensen uit andere culturen in hun eigen omgeving.

Tijdens je reis draag je actief bij aan het behoud van natuur en je verbindt je met mensen uit alle continenten. Onder het kopje ‘Fair weg volgens Baobab’ vind je dit terug bij elke reis. Kleinschalige accommodaties, een verblijf bij de mensen thuis of een projectbezoek: zo levert jouw reis een positieve bijdrage aan de wereld en heeft iedereen er plezier van.

Onze reisbegeleiders staan klaar om je veel van ‘hun’ land te laten zien en regelen interessante excursies. Je bepaalt zelf of je daaraan deelneemt. Hoewel onze groepen juist klein zijn, blijft het zo dat de Ă©Ă©n liever een stad verkent, terwijl de ander juist graag de natuur in trekt, en dat je de ene keer wel zin hebt om samen te eten en een andere keer liever zelf een restaurantje opzoekt. Zij staan voor je klaar en inspireren je graag met leuke ideeĂ«n.

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.