MENU

Contact

Contact omtrent het coronavirus (COVID-19)

De ontwikkelingen rondom het coronavirus virus volgen elkaar snel op en wij begrijpen dat je hier veel vragen over hebt. Wij proberen iedereen zo goed en zo snel mogelijk te informeren. We hebben momenteel direct contact met de reizigers die nu onderweg zijn en informeren reizigers die binnenkort op reis gaan op volgorde van vertrekdatum. Wij vragen hiervoor jouw begrip en vragen je vriendelijk om bericht van ons af te wachten

Telefoon

Baobab: 020 - 6275129
Noodnummer: zie hieronder

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag   10.00 tot 16.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Email

of email ons direct.

Noodnummer

In geval van nood kunnen thuisblijvers tijdens kantooruren bellen naar Baobab op ons reguliere nummer: 020 - 6275129. Wij kunnen snel achterhalen waar de groep zich op dat moment bevindt. Als er buiten kantooruren contact gelegd moet worden met iemand die op reis is of omdat je zelf een probleem hebt met je reis kun je -enkel in noodgevallen- ons noodnummer bellen: 020-6516035. Hou er rekening mee dat het vanwege het avontuurlijke karakter van onze reizen niet altijd mogelijk is om binnen 24 uur contact met de groep te leggen.

Ons kantoor

Baobab Reizen
Sarphatistraat 650
1018 AV Amsterdam

Van maandag t/m zaterdag ben je van harte welkom om een reis te boeken of om informatie te krijgen over de reis die je hebt geboekt. Laat ons van tevoren weten wanneer je komt, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat en het fotoboek van je reis klaarligt.

Kantoor Sawadee/Baobab

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.