MENU

Rondreis Roemenië
Vragen of advies
020 - 627 51 29Annemieke - Europa specialist
 • reizen naar Roemenië
 • meer over Roemenië
 • thumbnail Rondreis Roemenië Bekijk de route!     
  Groepsrond-reis: 11-dagen - Roemenië

  Rondreis Roemenië

  Vertrek: 18 mei 2021, 27 jul 2021, 7 sep 2021

  nvt

  v.a.€ 1069,00
 • Ontdek tijdens een rondreis het interessante RoemeniĂ«. In de oude binnenstadjes lijkt de tijd stil te staan en vind je kasteelruĂŻnes, beschilderde kloosterkerken en traditioneel gebouwde houten huisjes. Een bezoek aan TranssylvaniĂ« mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een groepsreis.


  Roemenië

  Rondreis RoemeniĂ« 

  RoemeniĂ« staat bekend om haar eeuwen oude schoonheid. De bevolking is er warm en gastvrij. Zeer de moeite waard is TranssylvaniĂ«, de historische regio die een groot deel van Noord- en West-RoemeniĂ« beslaat. In de winter verandert TranssylvaniĂ« in een mysterieus landschap vol besneeuwde bergtoppen, witte naaldbomen, en imposante kastelen met een mooi laagje poedersneeuw op de daken. 

  Wie zich graag inleeft in een spannend verhaal zal TranssylvaniĂ« ook interessant vinden. Er wordt wel verteld dat de vampier Dracula, weerwolven, Frankenstein en verschillende andere monsters uit de middeleeuwen oorspronkelijk uit het mysterieuze TranssylvaniĂ« komen. Je komt tijdens je rondreis door RomeniĂ« langs verschillende Saksische dorpen, Gotische kastelen, gezellige kerstmarkten en een schitterend landschap. Een nachtje in het ijshotel mag natuurlijk ook niet aan je groepsreis ontbreken!

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.