MENU

Over Boabab / Sawadee

Met Baobab maak je geen standaardreis. Al sinds onze oprichting in 1972 deelt Baobab naast de bekende hoogtepunten ook haar ontdekkingen buiten de gebaande paden graag met je. Zo kom je op unieke plekken waar de natuur nog aan zichzelf is overgelaten en maak je persoonlijk contact met mensen uit andere culturen in hun eigen omgeving.

In september 2013 is Baobab overgenomen door Sawadee Reizen. Vanaf dat moment zijn Baobab Reizen en Sawadee Reizen samen verder gegaan. Sawadee is al meer dan dertig jaar een gevestigde naam op het gebied van avontuurlijke rondreizen. Samen bieden Sawadee en Baobab de allermooiste rondreizen naar meer dan 80 landen wereldwijd.

Baobab / Sawadee staat voor:

- Persoonlijk Ă©n deskundig reisadvies
- Reizen op een duurzame manier
- Groepsreizen mét individuele vrijheid

Persoonlijk Ă©n deskundig reisadvies
Wij worden door onze reizigers speciaal gewaardeerd om onze deskundigheid en persoonlijke aandacht. Dit merk je niet alleen aan onze reizen, maar ook aan de gepassioneerde medewerkers op kantoor en aan onze reisbegeleiders die 'hun' reizigers overal op de wereld met veel liefde, enthousiasme, deskundigheid Ă©n passie rondleiden.

Reizen op een duurzame manier
Tijdens je reis draag je actief bij aan het behoud van natuur en je verbindt je met mensen uit alle continenten. Onder het kopje ‘Fair weg volgens Baobab’ vind je dit terug bij elke reis. Kleinschalige accommodaties, een verblijf bij de mensen thuis of een projectbezoek: zo levert jouw reis een positieve bijdrage aan de wereld en heeft iedereen er plezier van.

Groepsreizen mét individuele vrijheid
Baobab / Sawadee biedt je de voordelen van een georganiseerde reis, zonder je te belemmeren in je individuele vrijheid. Je reis is efficiënter, goedkoper en veiliger dan wanneer je zelf alles uitzoekt en regelt. Toch heb je onderweg alle vrijheid om zelf dingen te ontdekken.

Met Baobab / Sawadee reis je altijd in kleine groepen. De groepsgrootte is afgestemd op het vervoer en de accommodatiemogelijkheden ter plaatse. Bieden de vervoersmiddelen en accommodaties meer capaciteit, dan is de groepsgrootte vaak rond de 20 personen. Bij onze familiereizen is de groepsgrootte vaak rond de 24 personen. Zo is de kans groter dat jouw kinderen meer leeftijdsgenoten treffen en sneller aansluiting vinden bij elkaar.

Baobab / Sawadee is onderdeel van de Travelopia Group
Baobab / Sawadee maakt deel uit van Travelopia, een collectief van meer dan 50 (internationale) reismerken. Travelopia is de enige groep reisorganisaties ter wereld waarvan het portfolio uitsluitend is gericht op gespecialiseerde reizen. Wij lopen daarmee voorop in het aanbieden van onderscheidende reizen wereldwijd.

Elk reismerk binnen Travelopia staat op zichzelf, wat zorgt voor unieke ervaringen die zijn gericht op specifieke bestemmingen, passies of interesses. Van skivakanties en cruises tot cultuurreizen en zeer luxe reizen. Door deze specialistische focus, maakt het de merken tot de beste op hun gebied – veel organisaties zijn marktleiders in hun sector. Travelopia klanten hebben hoge verwachtingen; ze zoeken nieuwe ervaringen en nieuwe avonturen, waarvan elk een andere aanpak vereist. Wij bieden reizigers dit door jarenlange marktkennis en deskundigheid. Dat is de kern van alles wat we doen bij Travelopia. Kijk op www.travelopia.com voor meer informatie.

Baobab / Sawadee is onderdeel van de Travelopia Group

 

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.