MENU

Verzekeringen

Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kunnen flink in de papieren lopen. Wie goed verzekerd op reis gaat voorkomt hoge kosten. Dit is de reden dat we een individuele reisverzekering verplicht stellen. Deze verzekering kun je eenvoudig bij ons afsluiten. Je kunt kiezen voor een doorlopende of aflopende reis- en/of annuleringsverzekering

Sawadee Reizen biedt in samenwerking met Europeesche verzekeringen een reisverzekering aan die in alle noodzakelijke dekkingsgebieden voorziet. De Europeesche is al jaren de nummer één reisverzekeraar en recreatiespecialist en zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat. 

Tijdens je reis of vakantie word je in noodgevallen direct geholpen. Overal ter wereld! Je hoeft daarvoor alleen maar te bellen met de Europeesche Hulplijn. Daar staan dag en nacht professionele hulpverleners voor je klaar om je in je eigen taal te helpen bij pech, ongevallen, ziekenhuisopnamen en calamiteiten. 

De verzekeringen zijn speciaal op de reizen van Sawadee afgestemd. De  Kortlopende Reisverzekering en  Kortlopende Annuleringsverzekering zijn af te sluiten via het boekingsformulier. De doorlopende verzekering is af te sluiten via deze website. Ga je drie aaneengesloten weken of meerdere keren per jaar op reis? Dan is het al gauw voordeliger om te kiezen voor de  Doorlopende Reisverzekering.

Schadeformulieren & Voorwaarden

Van elk product van Europeesche dat beschreven wordt zijn de schadeformulieren te downloaden via Acrobat Reader. Als je dit programma nog niet hebt, download het dan gratis.

Via de website van de Europeesche kun je schade melden op de Kortlopende Reisverzekering en Doorlopende Verzekeringen.

Voorwaarden

Hieronder vind je de voorwaarden van de verschillende verzekeringen als PDF bestand:

Bekijk de voorwaarden en dekking van Doorlopende Verzekering voor Reizen op de website van Europeesche Verzekeringen.

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.