MENU

Vluchten en landarrangement

Vluchten

Voor de selectie van jouw internationale vlucht kijken we naar het vluchtschema, de betrouwbaarheid en beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij boeken je vlucht alleen bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, zoals Singapore Airlines, Lufthansa, Air France, KLM, LAN en British Airways.

Heb je jouw reis uitgekozen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk te boeken. Veel reizen zijn namelijk al snel vol geboekt. Bovendien willen veel luchtvaartmaatschappijen de gereserveerde stoelen, waarvoor wij nog geen geboekte passagiers op kunnen geven, al ruim voor vertrek terug hebben. Deze reserveren we dan natuurlijk graag opnieuw voor je. In het geval dat ook deze vluchtstoelen volgeboekt zijn, zullen we er alles aan doen om een alternatieve vlucht voor je te regelen zodat je toch jouw reis kunt boeken.
De in de reisroute genoemde vluchtgegevens zijn onder voorbehoud. Uiterlijk 7 dagen voor vertrek ontvang je een e-mail van ons met het definitieve vluchtschema, de gegevens van de accommodatie waar je de eerste nacht zult verblijven, de deelnemerslijst en het E-ticket.

Landarrangement

Ben je al op de plaats van bestemming of regel je de vlucht liever zelf? Boek dan het landarrangement van deze reis. We verwachten dan dat je je op de dag van aankomst van de groep tijdig bij het eerste hotel bent. Het adres hiervan staat vermeld in de deelnemerslijst die twee weken voor vertrek wordt toegestuurd. Transfers naar het hotel en eventuele extra hotelovernachtingen dien je zelf te regelen en te betalen. Een landarrangement zal vaak 1 of 2 dagen korter dan de volledige reis vanwege de vluchtdagen die er onderdeel van uitmaken.

Vluchtverlenging

Wil je na afloop van de reis langer blijven, vraag dan een vluchtverlenging aan. Deze is altijd op aanvraag en op basis van beschikbaarheid. De verlengingskosten bedragen € 50,- per volwassene bij boeking (tot een maximum van € 100,- per factuur). Indien er geen vlucht beschikbaar is of de vlucht slechts tegen meerprijs kan worden geleverd, nemen we contact met je op. Je kunt dan zelf beslissen of je hiermee akkoord gaat. Extra hotelovernachtingen dien je zelf te regelen en te betalen. Eventuele transfers kun je het beste ter plekke regelen.

 

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.