MENU

Rondreis Madagascar
Vragen of advies
020 - 627 51 29Jesse - Afrika specialist
 • reizen naar Madagascar
 • meer over Madagascar
 • thumbnail Rondreis Madagascar Bekijk de route!     
  Rondreis: 23-dagen - Madagascar

  Rondreis Madagascar

  • Complete rondreis, inclusief een bezoek aan het ruige noorden van Madagascar per jeep
  • Bezoek aan liefst 5 landschappelijk zeer diverse nationale parken
  • Andringitra N.P. met prachtige rotsformaties en diverse wandelmogelijkheden

  Vertrek: 13 mei 2021, 22 jul 2021, 16 sep 2021

  8.2

  v.a.€ 2889,00
 • thumbnail Rondreis Madagascar & Mauritius Hoogtepunten Bekijk de route!     
  Rond/Hoogtepunten-reis: 22-dagen - Madagascar

  Rondreis Madagascar & Mauritius Hoogtepunten

  • Bijzondere combinatie van avontuurlijk Madagascar en ontspannen Mauritius
  • Bezoek aan verschillende nationale parken (incl. entree)
  • Inclusief tijdbesparende binnenlandse vlucht

  Vertrek: 15 mei 2021, 24 jul 2021, 18 sep 2021

  nvt

  v.a.€ 2949,00
 • thumbnail Familiereis Madagascar Bekijk de route!     
  Familiereis: 19-dagen - Madagascar

  Familiereis Madagascar

  • Zeer complete rondreis door Madagascar met mooie natuur en heel veel dieren
  • Op zoek naar de Indri-Indri (lemuren) in het woud van Andasibe
  • Driedaagse boottocht op het Kanaal van Pangalanes

  Vertrek: 22 jul 2021

  7.0

  v.a.€ 2639,00
 • Ontdek de unieke flora en fauna van Madagaskar tijdens onze rondreizen. Madagaskar is een eiland in de Indische oceaan dat ten oosten van het vastenland van Mozambique ligt. Het is het op drie na grootste eiland ter wereld. Door de geïsoleerde ligging van het eiland heeft de flora en fauna zich deels onafhankelijk van het vaste land kunnen ontwikkelen. Hierdoor is een unieke flora en fauna ontstaan die je nergens anders ter wereld kunt vinden. De bekendste dierengroep zijn de lemuren die alleen op dit eiland voorkomen. Reden genoeg dus om dit paradijs een keer gezien te hebben. Baobab Reizen is de eerste reisorganisatie in Nederland die reizen naar Madagaskar aanbood. Tijdens de rondreizen Madagaskar dwaal je over de markt in Antananarivo en wandel je door het regenwoud in Ranomafana. Hier vind je verschillende soorten lemuren, maki's, kameleons en de bijzondere Baobab bomen. Je brengt ook een bezoek aan Périnet, een van Madagaskar's beroemdste reservaten. Vooral de luide roep van de grote Indri is indrukwekkend. Niet ver van Ambalavao gaan de deuren van de lokale bevolking letterlijk voor je open. Je slaapt een nachtje bij de mensen thuis. Zo maak je écht contact met de bewoners van Madagaskar op onze rondreizen.


  Madagascar

  Rondreis Madagascar

  Ga mee op een rondreis en ontdek de unieke flora en fauna van Madagaskar. Het eiland is de woonplaats van de lemuren, deze bijzondere halfapen komen alleen voor op Madagaskar. Naast Lemuren kun je ook walvissen spotten, deze overweldigende dieren zwemmen rond juni tot en met september van Antarctica langs Madagaskar. Door de roodbruine aarde wordt Madagaskar ook wel het rode eiland genoemd. Je geniet hier van een actieve en bijzondere groepsreis, om uit te rusten van de unieke indrukken kun je genieten van een van de mooiste stranden ter wereld. Voor de liefhebber van een actieve stranddag is het ook mogelijk om te surfen, snorkelen of duiken. Wat Madagaskar zo bijzonder maakt is het feit dat ongeveer 90% van alle flora en fauna alleen op Madagaskar voorkomt. Dit maakt Madagaskar een van de meest unieke landen ter wereld.

  Unieke Flora en Fauna van Madagascar

  Ga mee op rondreis naar Madagaskar, het land van de lemuren en de baobab bomen. De flora en fauna op Madagaskar is vrij uniek, er zijn veel planten en dieren die alleen op Madagaskar voorkomen. Ook het landschap van Madagaskar is vrij divers, van woestijnlandschappen, savanne tot tapia bossen.

  Aziatische invloeden op Madagascar

  Madagaskar is een Afrikaans eiland maar wanneer je een groepsreis naar Madagaskar maakt zal je zien dat er veel Aziatische invloeden op het eiland zijn. De voornaamste voedselbron is rijst, dit komt door de eerste bewoners op Madagaskar, dat waren MaleisiĂ«rs en IndonesiĂ«rs. 

  Cultuur op Madagascar

  De natuur op Madagaskar is adembenemend, de stranden zijn hagelwit en de zee is azuurblauw. Maar naast de mooie natuur kun je tijdens een rondreis ook genieten van de Madagassische cultuur. Madagaskar heeft niet alleen een divers natuurlandschap maar ook een diverse cultuur. Deze cultuur bestaat uit een mengeling van Afrikaanse, Arabische en Aziatische invloeden met een heerlijke Franse keuken.

  Bekijk onze reizen naar Madagascar per reissoort:

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.