MENU

Rondreis Madagascar
Vragen of advies
020 - 627 51 29Mirjam - Afrika specialist
 • reizen naar Madagascar
 • meer over Madagascar
 • thumbnail Rondreis Madagascar Bekijk de route!     
  Rondreis: 25-dagen - Madagascar

  Rondreis Madagascar

  • Complete rondreis, inclusief een bezoek aan het ruige noorden van Madagascar per jeep
  • Bezoek aan liefst 5 landschappelijk zeer diverse nationale parken
  • Regelmatig twee overnachtingen op dezelfde plek, dus niet iedere dag reizen

  Vertrek: 3 sep 2019, 24 sep 2019, 15 okt 2019

  8.1

  v.a.€ 3498,00
 • thumbnail Familiereis Madagascar Bekijk de route!     
  Familiereis: 19-dagen - Madagascar

  Familiereis Madagascar

  • Één complete rondreis in samenwerking met de Apenheul, vol = vol!
  • Uniek: een tweedaags verblijf in Sahamalaza NP met bezoek aan ecoproject Apenheul
  • Inclusief bioloog/apenexpert vanaf dag 8 van de reis

  Vertrek: 25 jul 2019

  nvt

  v.a.€ 2948,00
 • Ontdek de unieke flora en fauna van Madagaskar tijdens onze rondreizen. Madagaskar is een eiland in de Indische oceaan dat ten oosten van het vastenland van Mozambique ligt. Het is het op drie na grootste eiland ter wereld. Door de geïsoleerde ligging van het eiland heeft de flora en fauna zich deels onafhankelijk van het vaste land kunnen ontwikkelen. Hierdoor is een unieke flora en fauna ontstaan die je nergens anders ter wereld kunt vinden. De bekendste dierengroep zijn de lemuren die alleen op dit eiland voorkomen. Reden genoeg dus om dit paradijs een keer gezien te hebben. Baobab Reizen is de eerste reisorganisatie in Nederland die reizen naar Madagaskar aanbood. Tijdens de rondreizen Madagaskar dwaal je over de markt in Antananarivo en wandel je door het regenwoud in Ranomafana. Hier vind je verschillende soorten lemuren, maki's, kameleons en de bijzondere Baobab bomen. Je brengt ook een bezoek aan Périnet, een van Madagaskar's beroemdste reservaten. Vooral de luide roep van de grote Indri is indrukwekkend. Niet ver van Ambalavao gaan de deuren van de lokale bevolking letterlijk voor je open. Je slaapt een nachtje bij de mensen thuis. Zo maak je écht contact met de bewoners van Madagaskar op onze rondreizen.


  Madagascar

  Madagaskar, het land van de lemuren en de baobab bomen. De flora en fauna op Madagaskar is vrij uniek, er zijn veel planten en dieren die alleen op Madagaskar voorkomen. Ook het landschap van Madagaskar is vrij divers, van woestijnlandschappen, savanne tot tapia bossen.

  Madagaskar is een Afrikaans eiland maar wanneer je op Madagaskar bent zal je zien dat er veel Aziatische invloeden op het eiland zijn. De voornaamste voedselbron is rijst, dit komt door de eerste bewoners op Madagaskar, dat waren Maleisiërs en Indonesiërs. 

  De natuur op Madagaskar is adembenemend, de stranden zijn hagelwit en de zee is azuurblauw. Maar naast de mooie natuur kun je ook genieten van de Madagassische cultuur. Madagaskar heeft niet alleen een divers natuurlandschap maar ook een diverse cultuur. Deze cultuur bestaat uit een mengeling van Afrikaanse, Arabische en Aziatische invloeden met een heerlijke Franse keuken.

   

Stem & Win

Maak kans op een droomreis


Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.