MENU

Rondreis Griekenland
Vragen of advies
020 - 627 51 29Annemieke - Europa specialist
 • reizen naar Griekenland
 • meer over Griekenland
 • Waan jezelf tijdens een rondreis Griekenland in de klassieke oudheid en bezoek de prachtige eilanden. Een groepsreis door Griekenland kent vele hoogtepunten:

  • Bezoek de indrukwekkende Akropolis met o.a. het Parthenon
  • Bekijk het mooiste amfitheater van Griekenland in Epidaurus
  • Geniet van de verrukkelijke Griekse keuken tijdens jouw groepsreis
  • Ga eilandhoppen tussen de schilderachtige eilanden van de Cycladen

  Griekenland

  Rondreis Griekenland

  Je kan niet anders dan van Griekenland houden. Tijdens een van de rondreizen door Griekenland ontdek je het land van culturele bezienswaardigheden, historie, idyllische eilandjes en een aanlokkelijke zee. Je kunt tijdens de groepsreizen door Griekenland een fascinerende fietstocht maken langs alle hoogtepunten uit de klassieke oudheid, of de unieke vondsten en tentoonstellingen in Athene bewonderen. Ook is het fantastisch eilandhoppen tussen de schilderachtige eilanden van de Cycladen. Je vindt hier pittoreske kerkjes, kleine straatjes en witte kubusvormige huisjes met felgekleurde ramen en deuren. Verwen jezelf na een ontspannen dag met eten uit de verrukkelijke Griekse keuken. Je zult zeker geen genoeg krijgen van de smaakvolle feta, moussaka en tzatziki, met als afsluiter een lekker glaasje ouzo.

  Rondreis Griekenland: de mooiste stranden en eilanden

  In Griekenland kun je tijdens een groepsreis genieten van prachtige stranden, adembenemende natuur en prachtige historische gebouwen. Of je nu op zoek bent naar relaxen op het strand of een culturele rondreis met veel activiteit, in Griekenland kan het allemaal. De Griekse eilanden zijn bovendien enorm gevarieerd; op Zankynthos kun je de bijzondere Caretta-Caretta schildpadden aanschouwen of bezoek Santorini, een van de mooiste eilanden ter wereld! 

  Ontdek alle bezienswaardigheden van Griekenalnd tijdens een groepsreis

  Griekenland is een prachtig land met een bijzondere geschiedenis, het is dan ook zeer aan te raden om zo veel mogelijk historische plekken te bezoeken tijdens een rondreis. Ga bijvoorbeeld naar het Akropolis museum in Athene of de Epidaures, het mooiste amfi theater van Griekenland. 

  Bekijk onze reizen naar Griekenland per reissoort:

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.