MENU

Rondreis Singapore
Vragen of advies
020 - 627 51 29Ruben - Azië specialist
 • reizen naar Singapore
 • meer over Singapore
 • thumbnail Rondreis Singapore, Maleisië & Thailand Bekijk de route!     
  Rondreis: 21-dagen - Singapore

  Rondreis Singapore, Maleisië & Thailand

  • Op avontuur door 3 verschillende Aziatische landen
  • Perfecte mix van cultuur, natuur en strand
  • Excursie naar het prachtige Cheow Lan Lake in het ongerepte Khao Sok Nationaal Park

  Vertrek: 19 mrt 2021, 16 jul 2021, 10 sep 2021

  nvt

  v.a.€ 2379,00
 • Maak tijdens een rondreis kennis met het kleinste land van Zuidoost-AziĂ«, net iets groter dan de Nederlandse Noordoostpolder. Sinds eind vorige eeuw is Singapore uitgegroeid tot een van de meest welvarende landen ter wereld. Je reis naar Singapore is daarom niet compleet zonder en dagje te hebben geshopt.


  Singapore

  Rondreis Singapore

  Bijzonder aan dit kleine land is dat het verspreid ligt over maar liefst 63 verschillende eilanden. Singapore kenmerkt zich ook door de alsmaar groeiende economie. Op dit moment behoort Singapore tot een van de meest welvarende en dichtbevolkte landen ter wereld. De indrukwekkende infrastructuur zorgt ervoor dat je deze stadstaat, er zijn namelijk geen andere dorpen of steden, makkelijk kan verkennen. Een van de hoogtepunten is een bezoek aan het luxueuze resort, Marine Bay Sands, bestaande uit sterrenrestaurants, theaters Ă©n het grootste casino ter wereld. Op het dak van dit complex bevindt zich een zwembad, dat lijkt over te lopen in een stad die tot de horizon reikt. Een bijzondere belevenis. 

  Een groepsreis naar dit bijzondere land is niet compleet zonder een dagje te winkelen. Singapore is namelijk een heus shopparadijs met enorme overdekte winkelcentra, kleine winkels en talloze marktjes. Je komt ogen tekort in Singapore! Bekijk de rondreizen, ook voor singles, die Sawadee aanbiedt.

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.