MENU

Rondreis Azoren
Vragen of advies
020 - 627 51 29Annemieke - Europa specialist
 • reizen naar Azoren
 • meer over Azoren
 • thumbnail Familiereis Azoren Bekijk de route!     
  Familiereis: 12-dagen - Azoren

  Familiereis Azoren

  • Actieve en afwisselende Azoren-reis, leuk voor ouders en kinderen
  • De mooie eilanden São Miguel en Santa Maria in één reis
  • Alle ontbijten + 5 lunches inbegrepen

  Vertrek: 11 jul 2020, 25 jul 2020, 8 aug 2020

  7.9

  v.a.€ 1699,00
 • thumbnail Rondreis Azoren Bekijk de route!     
  Rond/Single/Festival-reis: 8-dagen - Azoren

  Rondreis Azoren

  • Prachtige wandelreis over het groene wandeleiland São Miguel
  • Alle dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel
  • Bezoek de prachtige waterval Salto do Prego

  Vertrek: 11 jul 2020, 25 jul 2020, 8 aug 2020

  8.3

  v.a.€ 1099,00
 • Ga mee op één van de avontuurlijke rondreizen door de Azoren en wandel tijdens door een sprookjesachtig landschap! De Azoren bestaat uit negen bewoonde eilanden behorend bij Portugal, het groene eiland São Miguel is de grootste. Deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan staat bekend om haar prachtige en diverse natuur. Tijdens de Azoren rondreizen ontdek je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen en maak je kennis met het lokale wildleven. Verken ook op een duurzame manier het groene hoofdeiland São Miguel. Een geweldige rondreis voor elke natuurliefhebber!


  Azoren

  Rondreis Azoren

  Een groepsreis naar de Azoren laat je kennis maken met de prachtige natuur van dit land. Maak een wandeling door het vruchtbare landschap en bewonder de vele lavastrandjes, de ruige rotsen en de kleurige havens. Als je dolfijnen, walvissen en schildpadden wil zien, dan ben je op de Azoren ook de juiste plek. Daarnaast zijn de negen eilanden van de Azoren een tussenstop voor vogels, vogelsoorten kun je hier dus ook goed spotten. Ontdek de diversiteit van de verschillende eilanden. Op het hoofdeiland São Miguel kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de zwavel- en ijzerhoudende bronnen, de prachtige waterval Salto do Prego bewonderen en genieten van het prachtige uitzicht op het kratermeer Lagoa do Fogo. Een groepsreis naar de Azoren heeft nog veel meer te bieden, ontdek het zelf en bekijk de verschillende rondreizen die Sawadee aanbiedt, ook voor singles.

  De Azoren bestaan uit 9 prachtige eilanden liggend in de Atlantische oceaan. Het landschap van de Azoren is enorm divers, van vulkaankraters, langgerekte stranden, blauw-groene meren, bossen en prachtige bergen met watervallen.

  Naast de prachtige natuur kun je tijdens een groepsreis op de Azoren ook genieten van heerlijk eten en een prachtig historische stadscentrum. Maak een wandeling langs de boulevard in Ponta Delgada of ga een middagje shoppen in de stad. 

  Walvissen spotten

  De Azoren is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten, dit komt omdat de Azoren op de migratieroute liggen van verschillende soorten walvissen. De meeste kans op het zien van deze prachtige dieren heb je tussen mei en oktober. Overigens zitten de wateren rond de Azoren ook vol met dolfijnen en schildpadden.

  Bekijk onze reizen naar de Azoren per reissoort:

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.