MENU

Rondreis Azoren
Vragen of advies
020 - 627 51 29Annemieke - Europa specialist
 • reizen naar Azoren
 • meer over Azoren
 • thumbnail Familiereis Azoren Bekijk de route!     
  Familiereis: 12-dagen - Azoren

  Familiereis Azoren

  • Actieve en afwisselende Azoren-reis, leuk voor ouders en kinderen
  • De mooie eilanden SĂŁo Miguel en Santa Maria in Ă©Ă©n reis
  • Alle ontbijten + 5 lunches inbegrepen

  Vertrek: 10 jul 2021, 24 jul 2021, 7 aug 2021

  7.9

  v.a.€ 1749,00
 • thumbnail Rondreis Azoren Bekijk de route!     
  Rond/Single/Festival-reis: 8-dagen - Azoren

  Rondreis Azoren

  • Prachtige wandelreis over het groene wandeleiland SĂŁo Miguel
  • Alle dagwandelingen vanuit een comfortabel hotel
  • Bezoek de prachtige waterval Salto do Prego

  Vertrek: 22 aug 2020, 5 sep 2020, 19 sep 2020

  8.3

  v.a.€ 1099,00
 • Ga mee op één van de avontuurlijke rondreizen door de Azoren en wandel tijdens door een sprookjesachtig landschap! De Azoren bestaat uit negen bewoonde eilanden behorend bij Portugal, het groene eiland São Miguel is de grootste. Deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan staat bekend om haar prachtige en diverse natuur. Tijdens de Azoren rondreizen ontdek je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen en maak je kennis met het lokale wildleven. Verken ook op een duurzame manier het groene hoofdeiland São Miguel. Een geweldige rondreis voor elke natuurliefhebber!


  Azoren

  Rondreis Azoren

  Een rondreis op de Azoren laat je kennis maken met de prachtige natuur van deze eilanden. Maak een wandeling door het vruchtbare landschap en bewonder de vele lavastrandjes, de ruige rotsen en de kleurige havens. Als je dolfijnen, walvissen en schildpadden wil zien, dan ben je op de Azoren ook de juiste plek. Daarnaast zijn de negen eilanden van de Azoren een tussenstop voor vogels, vogelsoorten kun je hier dus ook goed spotten. 

  De Azoren bestaan uit 9 prachtige eilanden liggend in de Atlantische oceaan. Het landschap van de Azoren is enorm divers, van vulkaankraters, langgerekte stranden, blauw-groene meren, bossen en prachtige bergen met watervallen. Op het hoofdeiland SĂŁo Miguel kun je bijvoorbeeld de zwavelhoudende bronnen bezoeken of de prachtige waterval Salto do Prego bewonderen. Ook kun je er genieten van het prachtige uitzicht op het kratermeer Lagoa do Fogo. Naast de prachtige natuur kun je tijdens een groepsreis ook genieten van heerlijk eten en een prachtig historische stadscentrum. Maak een wandeling langs de boulevard in Ponta Delgada of ga een middagje shoppen in de stad. 

  Beste reistijd om walvissen te spotten

  De Azoren kennen enkele van de beste plekken ter wereld om walvissen en dolfijnen te spotten. Dit komt voornamelijk omdat de Azoren op de migratieroute liggen van verschillende soorten walvissen. De meeste kans op het zien van deze prachtige dieren heb je tussen mei en oktober. Je kunt dan zowel de potvis als de blauwe vinvis spotten. Overigens zitten de wateren rond de Azoren ook vol met dolfijnen en schildpadden.

  Bekijk onze reizen naar de Azoren per reissoort:

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.