MENU

Rondreis Oman
Vragen of advies
020 - 627 51 29Gunnar - Noord- en Zuidpool specialist
 • reizen naar Oman
 • meer over Oman
 • thumbnail Rondreis Oman en Dubai Bekijk de route!     
  Rondreis: 11-dagen - Oman

  Rondreis Oman en Dubai

  • Afwisselende rondreis door het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten
  • Bezoek aan de steden Muscat en Nizwa
  • Overnachting aan het schildpaddenstrand Ras al Hadd en kans op het zien van schildpadden

  Vertrek: 8 dec 2019, 15 mrt 2020, 26 apr 2020

  8.1

  v.a.€ 1998,00

 • Oman

  Ga mee op groepsreis naar het magische Oman en ontdek een van de best bewaarde geheimen van het Midden-Oosten. Oman kenmerkt zich door zijn bijzondere natuur met prachtige kustbergen, wierookbomen, groene wadi’s en uitgestrekte woestijnen. Je kan hier genieten van de authentieke charme en bijzondere tradities van dit nog vrij onontdekte land. Het toerisme is hier nog volop in ontwikkeling, want dit land werd namelijk pas in 1970 opengesteld voor toeristen. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, bewonder het diverse landschap en ontdek zelf waarom Oman steeds geliefder is onder reizigers. Geniet van dit bijzondere land in het Midden-Oosten tijdens een van de verschillende rondreizen die Sawadee aanbiedt.

  Gigantische woestijnen, langgerekte stranden en prachtige historische steden. Oman is echt een pareltje. De bevolking van Oman staat bekend als een van de vriendelijkste mensen ter wereld, ze zijn bijzonder gastvrij en hoffelijk. Ongetwijfeld dat je tijdens je reis ergens wordt uitgenodigd voor een kopje koffie of een avondmaaltijd.

  Ontdek de prachtige woestijnlandschappen van Oman op de rug van een kameel, aanschouw een spectaculaire zonsondergang en val in slaap onder de prachtige sterrenhemel. Oman heeft ook prachtige stranden, het strand Ras al Hadd is een van de meest bijzondere stranden van Oman. Op dit strand kun je zien hoe de zeeschildpadden hun eieren begraven en weer verdwijnen in de zee.

  Bezoek in Muscat de moskee van Sultan Qaboos, deze moskee is de grootste van Oman en tevens ook open voor niet moslims. Slenter door de historische straatjes van Oman en geniet van de Omaanse keuken. Oman het land van de 1001 nachten, ga mee op rondreis en ontdek deze unieke bestemming. 

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.