MENU

Rondreis Madeira
Vragen of advies
020 - 627 51 29Annemieke - Europa specialist
 • reizen naar Madeira
 • meer over Madeira
 • thumbnail Rondreis Madeira Bekijk de route!     
  Rond/Single-reis: 8-dagen - Madeira

  Rondreis Madeira

  • Prachtige wandelreis over het Portugese bloemeneiland Madeira
  • Beklimming van de Pico Ruivo (1862m), de hoogste top van het eiland
  • Speciale vertrekdata voor singles

  Vertrek: 15 apr 2021, 6 mei 2021, 3 jun 2021

  8.1

  v.a.€ 1019,00
 • Deze wandelreis naar het vulkanische 'bloemeneiland' Madeira is geschikt voor als je even lekker tot rust wilt komen en van mooie natuur wilt genieten. Madeira staat bekend als één van de meest veelzijdige wandelgebieden ter wereld, onder meer door het gevarieerde en exotische landschap. Relax in een tropische omgeving van palmen, cactussen en bloemen en maak de mooiste wandelingen!


  Madeira

  Rondreis Madeira

  In de lente en de zomer kun je tijdens een rondreis op Madeira genieten van de enorme variatie aan gekleurde bloemen die dan in de bloei staan. Als je tijdens je rondreis graag actief bent, dan ben je op Madeira ook op de juiste plek. We maken een aantal pittige wandellingen zoals naar de top van de Pico Ruivo, de hoogste berg van het eiland. Hier genieten we van een spectaculair 360 graden uitzicht. Via een bijzondere bergkam daal je af en ondertussen heb je tijd om de geur van wilde rozemarijn en oregano op te snuiven. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere bloemeneiland? Bekijk de rondreizen die Sawadee aanbiedt.

  Walvissen en dolfijnen spotten tijdens je rondreis op Madeira

  Heb jij ook altijd al een walvis in het echt willen zien? Vanaf Madeira kan je een speciale tocht maken om walvissen en dolfijnen te spotten. Op het land wordt al bepaald of ze er zijn en op welke locatie, zodat de kans groot is dat je een walvis zal treffen! het spotten van deze wilde dieren is een ongelofelijke ervaring.

   

Altijd op de hoogte
Meld je nu aan

* Ontvang regelmatig reisnieuws & inspiratie
* Interessante acties
* De beste aanbiedingen


Baobab respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons Privacy Beleid.